Ora Pamantului 2010 – Lasa Pamantul sa respire!

 Ora Pamantului 2010 – Lasa Pamantul sa respire! 

Ora Pamantului a devenit una dintre cele mai importante campanii pentru salvarea Pamantului, anual afilindu-se tot mai multi oameni pentru a lupta pentru aceasta cauza.

In 2010, ora Pamantului se organizeaza pe data de 27 Martie, intre orele 20:30 si 21:30. In acest interval orar toate becurile se vor stinge si astfel Pamantul poate respira.

Acesta este momentul potrivit pentru ca, indiferent de domeniul de activitate, companiile si organizatiile din Romania sa faca o mica dovada de responsabilitate sociala.

Strigatul omenirii in favoarea vietii este de o simplitate dezarmanta dar incarcat cu o semnificatie profunda. Viata pe aceasta planeta, existenta noastra si a generatiilor viitoare sta in mainile fiecaruia dintre noi.

Esti asteptat sa participi activ, indiferent de varsta, de sex, de rasa, religie ori nationalitate, indiferent de culoarea politica sau de pozitia sociala. Angajeaza-te in acest demers! Angajeaza-ti prietenii, angajeaza-ti organizatia, angajeaza-ti comunitatea! Acest semnal este dovada ca un efort global impotriva incalzirii globale este posibil. Cu tine suntem un miliard! [sursa: Clasa 12 C Energetic Targu Jiu]

Ora Pamantului pe glob

Fii responsabil si impreuna vom construi o viata pe Pamant aidoma celei din Rai!

 

Lasă un comentariu